Ansar Analitika

VWR je dio grupacije Avantor®, globalne korporacije koja spada u grupu "Fortune 500" korporacije po veličini i godišnjem prometu.

VWR Vam osigurava dostupnost kritičnih proizvoda i servisnih usluga kroz više područja - biotehnologiju, regulirane industrije kao što je farmaceutska industrija, zdravstveni sektor te za laboratorije koji se bave naprednim tehnologijama i materijalima.

VWR nudi integriranu ponudu proizvoda - od uređaja, potrošnog materijala, kemikalija i ostalog što Vam je potrebno u modernom laboratoriju bilo kojeg tipa. 

VWR ima široku mrežu distributera i partnera koja osigurava dostupnost proizvoda, lokalnu podršku i najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda i usluge.

Ansar-analitika,  kao višegodišnji partner VWR-a/Avantora u Hrvatskoj i okolnim zemljama prvenstveno je fokusiran na prodaju uređaja i potrošnog materijala za napredne laboratorije u biotehnologiji, istraživanjima materijala, industriji (farmaceutska, prehrambena, kemijska, i ostale)

Potražite VWR/Avantor proizvode preko njihovog naprednog e-commerce sustava koji Vam omogućuje detaljan pristup tisućama i desetinama tisuća proizvoda poznatih proizvođača opće laboratorijske opreme kao vlastitog programa uređaja i materijala pod markom VWR/AVANTOR.

Ponuda VWR-a ukratko se može podijeliti i nekoliko velikih segmenata:

Uređaji, materijali i kemikaliije za "life science" primjenu