Ansar Analitika

Jasco renomirani je japanski proizvođač instrumenata iz područja spekroskopije i kromatografije. Kompanija je osnovana 1958. godine te se u posljednjih 60 godina proširila na tržište Europe, Amerike, Azije, Oceanije i Bliskog istoka. Jasco kontinuirano izbacuje na tržište visoko kvalitetne uređaje i nudi rješenja za analitičke izazove e s kojima se susreću klijenti tijekom analiza u laboratorijima. Glavni cilj i ideja kompanije je da kupci budu zadovoljni od nabavke do instalacije i dobivanja pouzdanih rezultata s Jasco instrumentima. 


FTIR

FT/IR-4x i FT/IR-6x/8x - ove serije spektrometara definiraju snagu i jednostavnost ove metode. Svaki  model pruža korisniku rad prema najvišim specifikacijama za takve vrste uređaja u tom području. FTIR serija 4x te 6x/8x uključuje i intuitivni Spectra Manager™ Suite s integriranim softverskim rješenjima za kontrolu uređaja i dodataka, akviziciju podataka, analizu te pretraživanje biblioteka.

Svi ovi modeli FTIR spektromatera mogu se nadograditi i sa raznim dodacima (razni ATR dodaci, difuzna i spekularna refleksija, ćelije za tekućine, plinove, krutine) koji su originalno JASCO-ovi proizvodi ili od drugih dobavljača/proizvođača.

Isto tako, svi modeli nadograditi su sa IR mikroskopima IRT-1000, IRT-5000 i IRT-7000 serije.


UV-VIS

Serija V-700 sastoji se od pet pojedinačnih modela koji pokrivaju cijeli spektar od dalekog UV-a (187nm) do NIR-a (3200nm).

Prednosti serije V-700:

  • Kompaktan dizajn
  •  širok raspon valnih duljina
  • izvrsne optičke performanse
  • skeniranje velikom brzinom
  •  korekcija zalutalog zračenja
  •  visokoprecizbo skeniranje monokromatorima
  •  user-friendly
  •  velik izbor dodataka za razne vrste eksperimenata

     

FLUORESCENTNI SPEKTROFOTOMETRI

Serija spektrofluorometra serije FP-8050 uključuje četiri različita instrumenta koji pružaju rješenja za najširi raspon primjena. FP-8050 serija ima mnoge fleksibilne mogućnosti za akademska ili industrijska istraživanja, podučavanje ili upotrebu u laboratorijima za kontrolu kvalitete. Korisnici mogu imati najveće povjerenje u svoja mjerenja, jer ovi uređaji s optičkom klupom posebno dizajniranom nude visoku osjetljivost, široki dinamički raspon i izuzetnu čistoću spektara, te sadrže automatske cut-off filtere, kako bi se isključila difrakcija višeg reda.

 

Za više informacija posjetite: Instruments for Molecular Spectroscopy | JASCO (jascoinc.com)