Ansar Analitika

Tradicija i iskustvo

Smješten u Sesto S. Giovanni (Milano), Bicasa započinje vlastiti uspon 1947. godine na inicijativu dvojice osnivača, Luigija Biffija i Giuseppea Casiraghija. Nakon stalnih inovacija, Bicasa postaje uspješno poduzeće u preradi stakla (puhanje), proizvodnji znanstvenih instrumenata i dizajnu tehničkog namještaja, zapošljavajući do 100 ljudskih resursa s 18 000 proizvedenih artikala.

 Prisutnost na međunarodnim tržištima osigurana je otvorenim pogledom na globalizaciju, usredotočenim na potrebe stranog tržišta.

Sjedište je u Bernareggiu, blizu Milana. Zgrada, ukupne površine 20.000 m², uključuje urede i proizvodne odjele za preradu drva i čelika. Dizajn i proizvodnja u potpunosti su tvornički izrađeni kroz namjenske unutarnje odjele, čime se osigurava potpuna fleksibilnost proizvodnog ciklusa.

 

NAMJEŠTAJ

Najopsežniji asortiman linija proizvoda na tržištu

  • Tehničke linije namještaja dizajnirane da idu u korak s tehnološkim inovacijama C4 u analitičkim laboratorijima
  • Svaki proizvod predstavlja sintezu iskustva stečenog u više od 70 godina povijesti
  • Modularnost i fleksibilnost temelj su svakog proizvoda
  • Materijali, završna obrada i boje jamče savršenu integraciju različitih linija proizvoda za organski i učinkovit dizajn svake vrste laboratorija
  •     • Fleksibilnost, kvaliteta i prilagodba namještaja osnova su filozofije proizvođača BICASA
  • •Svaki završetak detaljno je obrađen

 

TIPOVI NAMJEŠTAJA

 

Stolovi

MECC laboratorijski sustav, razvijen za racionalizaciju prostora, distribuciju linija postrojenja i postavljanje usluga na najudobniji položaj. Stražnji modul s okomitim aluminijskim stubovima pripremljen za ugradnju polica i ormara. Modularne ploče za tehničke usluge sposobne za smještaj velikog broja komunalnih usluga. Noseća konstrukcija radne ploče tipa „C-Frame“ ili druge vrste, s maksimalno ravnomjerno raspoređenim nosivošću od 400 kg.

Tehnički zidovi

DOCKWALL sustav pregradnje prostorija, dizajniran da zadovolji potrebe laboratorija s namjenskim rješenjima i materijalima prikladnim za predviđenu upotrebu. Raspodjela mjesta uporabe za usluge i linije postrojenja u zatvorenom odjeljku, dostupna čak i kad je radna stanica prisutna. Aluminijski stubovi koji omogućuju postavljanje polica ili visećih ormara na željenu visinu.

Viseće grede

IKARO viseći uslužni modul, posvećen horizontalnoj distribuciji usluga i linija postrojenja. Maksimalna fleksibilnost uporabe s mogućnošću postavljanja fiksnih pultova, mobilnih radnih stanica i podne opreme ispod viseće grede. Dizajnirano za prilagodbu svim postojećim uvjetima ugradnje sa stropnim ili podnim sidrištem pomoću posebnih nosača.

Radne stanice

KOMPATTO radna stanica, dizajnirana za brzo i jednostavno prilagođavanje svim potrebnim radnim uvjetima. Teleskopski kotači s uređajem za zaključavanje koji omogućuju pretvaranje pokretne klupe u fiksnu radnu stanicu. Radna površina podesiva po visini, pogodna za sve radne zahtjeve s maksimalno ravnomjerno raspoređenom nosivošću od 700 kg. Može se konfigurirati s ormarima, policama, rasvjetom i ostalim priborom za zadovoljavanje operativnih potreba.

Servisni stupovi

COLUMNIA servisni stupovi dizajnirani za distribuciju usluga s vertikalnim kućištem. Maksimalna fleksibilnost uporabe, dopuštajući uporabu fiksnih šaltera, mobilnih radnih stanica i podne opreme koja se nalazi na stupovima. MEDIA STROPNA rešetkasta konstrukcija, sidrena do stropa, s aluminijskim šinama za ugradnju stupova i vodoravnim distribucijskim sustavom nadzemnih vodova.

VSM (Vertical Service Module) linija:

Linija vertikalnih servisnih modula KRISTAL namijenjena je za ugradnju u prostorije s plutajućim podovima. Učvršćivanje okomitih modula ispod povišenog poda s raspodjelom i spajanjem vodova sustava. Potpuno aluminijska konstrukcija dizajnirana za smještaj uslužnih instalacija u zasebne odjeljke. Radna ploča, ormarići i pribor ovješeni o pod s mogućnošću podešavanja visine.